Netatmo Stolpfäste vattenmätare

349,00 kr

Med Netatmo Stolpfäste Regnmätare får du en pålitlig och hållbar monteringslösning som gör det enkelt att placera din regnmätare på stolpen. Njut av noggranna vädermätningar och säkra din väderövervakningsenhet med Netatmo Stolpfäste för Fyrkantiga Stolpar.

Beskrivning

Upptäck en smart och bekväm lösning för att säkert montera din Netatmo Regnmätare på fyrkantiga stolpar med Netatmo Stolpfäste. Detta högkvalitativa tillbehör är tillverkat av hållbart ABS-material och är skräddarsytt för att säkerställa att din regnmätare sitter stadigt och kan leverera noggranna väderdata.

Egenskaper:

  1. Hållbart ABS-material: Netatmo Stolpfäste är konstruerat av robust och väderbeständigt ABS-material, vilket garanterar långvarig användning och skydd för din regnmätare i alla väderförhållanden.
  2. Anpassat för Fyrkantiga Stolpar: Detta stolpfäste är exklusivt utformat för att passa fyrkantiga stolpar, vilket ger en säker och stabil montering för din Netatmo Regnmätare.
  3. Klämfäste med Skruv (medföljer): Det medföljande klämfästet och skruvarna gör installationen enkel och säker. Du kan snabbt och smidigt fästa din regnmätare på stolpfästet utan komplikationer.
  4. Enkel Installation: Netatmo Stolpfäste är utformat med användarvänlighet i åtanke. 4 bultar medföljer, så att du kan montera din regnmätare på stolpen på nolltid.
  5. Kompatibel med Netatmo Regnmätare: Detta stolpfäste är speciellt utformat för att vara kompatibelt med Netatmo Regnmätare och säkerställer en perfekt passform för din väderövervakningsenhet.

Specifikationer:

  • Material: ABS (Högkvalitativt plastmaterial)
  • Passar för: Fyrkantiga stolpar
  • Klämfäste med skruv: Medföljer för enkel montering
  • Kompatibilitet: Netatmo Regnmätare

Ytterligare information

Färg

Svart, Vit

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Netatmo Stolpfäste vattenmätare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *