Netatmo Vind/regn väggfäste GRÅ

199,00 kr

Ge dina Netatmo vindmätare och regnmätare den monteringsplats de förtjänar med Netatmo Väggfäste i ABS.

Beskrivning

OBS!
Mörkgrå färg

Optimera både din Netatmo vindmätare och regnmätare med vårt högkvalitativa väggfäste tillverkat i slitstarkt ABS-material. Detta smarta fäste är utformat för att ge dina mätare en stadig och tillförlitlig monteringsplats på väggen samtidigt som det adderar en touch av stil till din utomhusmiljö.

Egenskaper:

  • Dubbel Funktion: Med vårt väggfäste kan du enkelt montera både din Netatmo vindmätare och regnmätare på samma plats. Detta inte bara sparar värdefullt utrymme utan ger också en enhetlig och organiserad installation. Nu kan du mäta både vindstyrka och nederbörd med lätthet och precision.
  • Robust ABS-material: Tillverkat av högkvalitativt ABS-material, är vårt väggfäste konstruerat för att klara av utmanande väderförhållanden och erbjuder långvarig hållbarhet. Du kan vara trygg i att dina mätare är säkert monterade och skyddade mot väder och vind.
  • Smidig Installation: Fästet fästs med skruvar i väggen (ingår ej), vilket resulterar i en snabb och enkel installation. Snart har du både din Netatmo vindmätare och regnmätare monterade och redo att ge noggranna avläsningar. Obs! Du behöver en kamerabult för att säkra mätaren i fästet. (ingår ej)
  • Stilren Design: Vi förstår vikten av estetik. Vårt väggfäste har en modern och snygg design som smälter in i olika utomhusmiljöer. Det är både funktionellt och visuellt tilltalande, och det ger en elegant touch till din vägg.

Specifikationer:

  • Material: Slitstarkt ABS-material
  • Färg: Space Grey (mörk grå)
  • Montering: Skruv (ingår ej), samt kamerabult för att säkra mätaren i fästet. (ingår ej)
  • Kompatibilitet: Designat för Netatmo vindmätare och regnmätare

Ge dina Netatmo vindmätare och regnmätare den monteringsplats de förtjänar med Netatmo Väggfäste i ABS. Säkerställ noggranna mätningar och en sofistikerad installation som förbättrar din utomhusmiljö. Beställ idag och ta klivet mot både exakta väderavläsningar och visuell harmoni på din vägg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Netatmo Vind/regn väggfäste GRÅ”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *