Netatmo Vind Stolpfäste

329,00 kr369,00 kr

Ta kontroll över din vindmätning med vårt stolpfäste och säkerställ att din Netatmo vindmätare är korrekt placerad för bästa prestanda. Med en enkel installation och robust konstruktion är detta fäste den perfekta lösningen för alla dina mätningsbehov.

Beskrivning

Säkerställ den mest pålitliga och exakta mätningen med vårt innovativa Netatmo Vindmätarstolpfäste. Utformat för att enkelt fästas på stolpar med en diameter på 25 eller 40 mm, ger detta fäste dig möjligheten att positionera din Netatmo vindmätare på ett optimalt sätt för bästa resultat.

Egenskaper:

  • Passar Perfekt: Vår design är skräddarsydd för att passa stolpar med en diameter på 40 mm, vilket garanterar en tät och säker passform. Oavsett om det är din trädgårdsstolpe eller en annan lämplig stolpe, kommer vårt fäste att ge den perfekta basen för din Netatmo vindmätare.
  • Enkel Installation: Med två starka buntband kan du snabbt och enkelt fästa fästet på stolpen. Inga avancerade verktyg eller komplicerade instruktioner behövs. Dessutom kan du ytterligare säkra din vindmätare genom att använda den medföljande bulten undertill, vilket ger extra stabilitet och trygghet.
  • Säker och Robust: Vi förstår vikten av att hålla din Netatmo vindmätare trygg och säker, särskilt i väderutsatta miljöer. Vårt stolpfäste är konstruerat med hållbara och pålitliga material för att säkerställa att din vindmätare inte bara är korrekt monterad, utan också skyddad från oväntade element.
  • Användarvänlig Design: Fästet är utformat med användarvänlighet i åtanke. Med intuitiv design och enkel montering kan du snabbt komma igång med att förbättra dina vindmätningar på nolltid.

Specifikationer:

  • Kompatibilitet: Passar stolpar med 25 eller 40 mm diameter
  • Montering: 2 buntband för snabb och säker fästning (ingår ej)
  • Extra Säkerhet: Möjlighet att säkra med en bult undertill (ingår ej)

Design av macii samt benzol

Ytterligare information

Vikt N/A
Material

ABS – Heavy duty, PETG

Storlek

stolpe 25mm, stolpe 40mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Netatmo Vind Stolpfäste”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *