Printa tillverkar anpassade delar till privatpersoner. Alla objekt tillverkas med 3D-printer i olika typer av plast, och levereras sedan bekvämt hem till din brevlåda.

Ritningar & .stl-filer

Bli inte skrämd av krångliga ord. Det är faktiskt mycket enkelt.

När vi ska tillverka ett fysiskt objekt med våra 3D-skrivare så behöver skrivaren veta hur den ska röra sig för att forma just ditt objekt.

Därför behöver vi ladda in de instruktionerna i skrivaren. Instruktionerna kommer från .stl-filen, som vi ofta benämner “ritning” för enkelhetens skull.

Har du ingen ritning på det du önskar tillverka så hjälper vi till med det. Detta kallas CAD-design och innebär att vi gör en 3D-ritning (.stl fil) som visar exakt hur ditt objekt kommer att se ut.

Material och funktion

Vi gör 3D-utskrifter i många material

Kolfibernylon ger styrka

Ett av de starkaste plasterna vi har. Plasten passar bra i produkter som kräver hög hållbarhet och slitstyrka.

Flexibel plast

TPU eller Flex som det kallas hör till våra mjukaste filament. Detta materialet är även motståndskraftigt mot flera kemikalier.

Låg kostnad

Till skillnad från våra konkurrenter har vi inga “minsta köpkrav” där du behöver handla t.ex. 1000 likadana objekt, fastän du bara behöver 2st – Bra för både Dig och miljön!

Vi har endast en startavgift på 99:- per order.

Källa: Jon Cooper | April 13, 2021 https://i.materialise.com/blog/en/choosing-3d-printing-materials/

Se priset online

På vår hemsida kan du ladda upp dina ritningar och få dem tillverkade till fysiska objekt som sedan levereras hem till din brevlåda.

Veckans mest populära produkter i webbutiken